Loading...
Forside2017-02-09T19:56:56+00:00

CrossFit HOLSTEBRO

TRÆNING AF HOLD ELLER ENKELT PERSONER

I vores træning bruges forskellige redskaber som: Kettlebells, store tove, olympiske ringe, step bænke, medicinbolde, elastikker, store bolde, store og små dæk, forhamre, slæder og en masse andre ting der udfordrer kroppen.

Træningsophold

Der kan arrangeres træningsophold for jeres klub, med eller uden mad, og med eller uden instruktør efter aftale.
En rigtig god mulighed for klubben før opstarten, og i evt. pauser i sæsonen.

Virksomheder

Det kan også være en motivations træning for virksomheden der mangler et skub fremad.

KONTAKT

CrossFit er virkelig for alle.
“Vi tog til et “girls only” hold (søndage kl. 10-11), netop fordi vi var lidt intimideret over hvilke typer vi kunne forvente ville være der, men der var langt fra kun trænede, muskuløse piger. Der var mødre, som havde sine børn med, unge og ældre, både store og små. Og vigtigst af alt var der en rigtig rar stemning, så vi fik helt lyst til at komme igen.”

Benedicte Bjørn Ek – Studieambassadør

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

INTRO HOLD

HAR DU FÅET LYST TIL AT PRØVE CROSSFIT, SÅ ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT FÅ EN GRATIS INTRO TIME. RING OG AFTAL TID PÅ 2193 4547 – ELLER SE PÅ FACEBOOK HVOR VI ANNONCERER MED INTROHOLD IND IMELLEM.

LÆS OM TRÆNING

FOR ALLE

VI ER BREDT REPRÆSENTERET

TUNGE LØFT

VI TRÆNER TEKNIKKEN

ALTERNATIVT

DET SKAL VÆRE SJOVT

FÆLLESSKAB

UANSET HVILKET NIVEAU

HVORFOR CROSSFIT

HVAD SIGER BRUGERNE SELV…

Malak

Min passion for Crossfit, startede i sin tid for alvor i Fighting Fit Gyms lokaler i Holstebro. Her formåede Coach Peter gennem flere år konstant at udfordre, udvikle og dygtiggøre mig inden for sporten. Da [...]

Hanne

Jeg startede til Crossfit, idet jeg ville finde formen igen efter 2 graviditeter. Jeg er ikke så god til at motivere mig til selvtræning i et motionscenter, derfor passer Crossfit mig helt perfekt: Der er [...]